HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact
 
Detalii
 
< Anunt selectie parteneri
09.04.2020 13:10 Vârstă: 49 days

Buletin de date și informații statistice


Pornind de la necesitățile de informare ale autorităților publice locale, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru a dezvoltat un nou instrument care să susțină procesul de dezvoltare economico-socială a Regiunii Centru. Se dorește ca acest Buletin Statistic Regional - care include date și indicatori statistici relevanți pentru dezvoltarea Regiunii Centru și a județelor componente – să debuteze cu o structură de nivel regional, urmând a fi particularizată, în timp, la nivel județean.

Acest document va fi realizat trimestrial, sub formă electronică, și va fi publicat pe pagina de internet a ADR Centru – www.adrcentru.ro – la secțiunea Dezvoltare Regională. El reprezintă un instrument pentru informarea publicului larg și a organizațiilor din regiune cu privire la cei mai importanți indicatori ai vieții economice și sociale a Regiunii Centru și județelor componente.

Aici găsiți anexat primul număr al acestui Buletin, aferent trimestrului 1 al anului 2020, care include date despre teritoriu, despre resursele umane și forța de muncă, precum și date economice și de competitivitat. În edițiile viitoare se dorește analiza evoluției acestor date și indicatori, prezentând și alte noutăți statistice, cum ar fi publicarea unor studii și analize relevante.

Acest instrument urmărește să vă fie util în activitatea de planificare și programare a dezvoltării. Iar dacă există propuneri privind tipurile de informații și date care ar putea fi incluse în acest Buletin, precum și dacă se dorește publicarea unor informări despre anumite studii și analize ar fi relevante pentru dezvoltarea Regiunii, acestea se pot trimite la email – programe@adrcentru.ro .


 
VIZIUNE, STRATEGIE, ACŢIUNE
Misiunea noastră este de a sprijini dezvoltarea locală şi regională prin aplicarea principiilor dezvoltării durabile.
DESPRE NOI
Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov (ADDJB) a luat fiinţă în luna aprilie a anului 2006, la iniţiativa Consiliului Judeţean Braşov. Asociaţie intercomunitară, Agenţia este o entitate juridică de drept privat ce are ca membri unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Brasov. Agenţia are în prezent 54 de membri dintre care 35 sunt membri fondatori.
NOUTĂȚI
 
20.05.2020
 
20.05.2020
 
30.04.2020
CONTACT
Casa Baiulescu (mansarda) Bulevardul Eroilor nr. 33
500036 Brașov
jud. Brașov

România
+4 02.68/47.05.05
+4 02.68/47.05.06
Fax: +4 02.68/47.05.04
www.addjb.ro
www.dezvoltare-durabila.ro


contact@addjb.ro
© 2014 - Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov
creat de Professional People
HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact