HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact
 
Educație rutieră

 

Descrierea proiectului

La inițiativa Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Brașov au editat în 2013 un număr de 1.500 de exemplare din manualul „Educație rutieră clasele I-IV”.

Manulaul a fost distribuit în unitățile școlare cu învățământ primar din județ fiind folosit ca suport la cursurile de educație rutieră în scopul dezvoltării și manifestării unor atitudini de prevenire a accidentelor prin respectare normelor și regulilor de circulație. Temele atinse sunt cele ale siguranței copiilor în diferite ipostaze în viața de zi cu zi (ca pieton, la locul de joacă, în trafic, etc.), noțiuni introductive și elementare despre ce înseamnă un drum public și noțiuni privind indicatoarele rutiere. Un accent important este pus pe deplasarea copiilor pe drumurile publice, independent sau în grupuri organizate, deplasarea în condiții nefavorabile (noapte, ploaie, nonsoare, ceață) precum și deplasarea în mijloace de transport.

Prin acest parteneriat ADDJB face un pas înainte în ceea ce înseamna grija pentru generația de mâine.

 
Abonaţi-vă la newsletterul ADDJB
TRIMITERE
 
VIZIUNE, STRATEGIE, ACŢIUNE
Misiunea noastră este de a sprijini dezvoltarea locală şi regională prin aplicarea principiilor dezvoltării durabile.
DESPRE NOI
Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov (ADDJB) a luat fiinţă în luna aprilie a anului 2006, la iniţiativa Consiliului Judeţean Braşov. Asociaţie intercomunitară, Agenţia este o entitate juridică de drept privat ce are ca membri unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Brasov. Agenţia are în prezent 54 de membri dintre care 35 sunt membri fondatori.
NOUTĂȚI
 
30.07.2020
 
30.07.2020
 
28.07.2020
CONTACT
Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri Brașov (C.A.T. T.I.A)
Str. Institutului nr. 35, cam. 24-25

Brașov, jud. Brașov, România
+4 02.68/47.05.05
+4 02.68/47.05.06
Fax: +4 02.68/47.05.04
www.addjb.ro
www.dezvoltare-durabila.ro


contact@addjb.ro
© 2014 - Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov
creat de Professional People
HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact