HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact
 
Festivalul românilor din Nurnberg

 

Centrul istoric al Nürnbergului (Germania) a fost gazda evenimentului ”Festivalul românilor din Nürnberg” (27 – 28 iunie 2009). Evenimentul a urmărit realizarea unui schimb intercultural între comunităţile româneşti, respectiv etnici saşi stabiliţi în zonă. Festivalul se bucură în fiecare an de o mare susţinere din partea autorităţilor locale din Nürnberg, la manifestare fiind prezente personalităţi publice: primarul oraşului Nurnberg U. Maly, prefectul H. Frommer, directorul pentru relaţii internaţionale N. Schürgers, reprezentanta primăriei pentru relaţiile dintre cele două oraşe, Braşov şi Nürnberg, S. Preusser, oameni de afaceri şi jurnalişti.

Judeţul Braşov a fost reprezentat în cadrul acestui eveniment de Consiliul Județean Brașov, Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov și Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului. Acest parteneriat s-a dorit a fi unul centrat pe eficienţă, creştere şi sustenabilitate astfel încât să poată asigura succesul în crearea unei industrii turistice în judeţul Braşov, renumite la nivel naţional. Scopul acestei participări este de a sprijini dezvoltarea locală şi regională, una din preocupările principale fiind de a proteja, promova şi dezvolta patrimoniul natural, istoric şi cultural precum şi de a îmbunătăţi atractivitatea Braşovului ca locaţie investiţională şi turistică.

Braşovul nu se prezintă numai prin oamenii săi, muzică, minunata gastronomie a locului, ci şi printr-o expoziţie unică de fotografii a președintelui Aristotel Căncescu.

 
Abonaţi-vă la newsletterul ADDJB
TRIMITERE
 
VIZIUNE, STRATEGIE, ACŢIUNE
Misiunea noastră este de a sprijini dezvoltarea locală şi regională prin aplicarea principiilor dezvoltării durabile.
DESPRE NOI
Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov (ADDJB) a luat fiinţă în luna aprilie a anului 2006, la iniţiativa Consiliului Judeţean Braşov. Asociaţie intercomunitară, Agenţia este o entitate juridică de drept privat ce are ca membri unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Brasov. Agenţia are în prezent 54 de membri dintre care 35 sunt membri fondatori.
NOUTĂȚI
 
30.07.2020
 
30.07.2020
 
28.07.2020
CONTACT
Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri Brașov (C.A.T. T.I.A)
Str. Institutului nr. 35, cam. 24-25

Brașov, jud. Brașov, România
+4 02.68/47.05.05
+4 02.68/47.05.06
Fax: +4 02.68/47.05.04
www.addjb.ro
www.dezvoltare-durabila.ro


contact@addjb.ro
© 2014 - Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov
creat de Professional People
HOME Interes PublicMembriProiecteNoutățiContact