Detalii noutăți

< 2 octombrie-30 noiembrie 2014 - expozitie a artistei germane Käthe Kollwitz la Brasov
29.09.2014 06:17 Age: 9 yrs

Concert cu intrare liberă de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice


Miercuri, 1 octombrie, Consiliul Judeţean îi invită pe braşovenii de vârsta a treia la spectacolul „Două vieţi pentru muzică”, susţinut de Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu. Evenimentul marchează împlinirea a trei decenii de carieră pentru cele două cunoscute soprane, care vor prezenta publicului îndrăgite şlagăre de ieri şi de azi. Spectacolul va avea loc la sala Centrului Cultural „Reduta”, începând cu ora 11:00, iar intrarea va fi liberă.
Tot în luna octombrie, în zilele de 27 şi 28 octombrie, pe scena de la „Reduta” vor avea loc două reprezentaţii de dansuri şi cântece tradiţionale susţinute de un ansamblu folcloric şi o interpretă din Mexic. Şi la aceste spectacole de cultură mexicană accesul publicului va fi liber.
De asemenea, începând cu data de 6 octombrie, la Clubul Judeţean al Pensionarilor din cadrul Centrului Cultural „Reduta” vor fi reluate cursurile gratuite de calculatoare şi dansuri de societate. Înscrierile la ambele cursuri mai continuă până pe 3 octombrie, atât la sediul «Redutei», cât şi prin telefon, la numărul 0268.474.011.