Detalii noutăți

< Festivalul-concurs naţional de muzică uşoară opentru copii “FULG DE NEA” - Brasov 2014
14.11.2014 09:22 Age: 7 yrs

Județul Brașov promovat la Târgul de Turism al României 2014


Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din județul Brașov, promovează Brașovul la Târgul de Turism al României, organizat în perioada 13-16 noiembrie 2014, de Romexpo.

Cei doi parteneri asigură de asemenea sustenabilitatea proiectului “Experiențe culturale de neuitat în inima Transilvaniei” finanțat prin POR în perioada 2011-2012.

Participanții la Târg au apreciat calitatea materialelor realizate și a informațiilor cuprinse în acestea.

Manifestarea este organizată de Romexpo de două ori pe an, fiecare ediție reprezentând pentru cele mai importante companii din România și din străinătate ocazia potrivită pentru a-și prezenta ofertele turistice.

La actuala ediție participă peste 220 de companii din România și din străinăte. Cei interesați pot găsi aici cele mai tentante oferte pentru petrecerea perioadei sărbătorilor dar și pentru prima parte a anului 2015.

Printre expozanți se regăsesc: autorităţi de promovare regională din România şi străinătate, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, agenții de asigurări și bănci, edituri şi instituţii culturale care au la dispoziţie o suprafaţă totală de peste 7.000 mp în cadrul căreia au fost prezentate oferte de turism din România și străinătate, circuite, destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural, rural şi de business, turism de tratament balnear, croaziere etc.

Companiile participante prezintă sub conceptul instant booking oferte şi discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfăşurării evenimentului.

Pentru profesioniştii din turism are loc ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, un eveniment pentru profesionistii HORECA.

Echipamentele pentru bucătăriile profesionale, articolele HORECA (meniuri, note de plată, produse promoționale, signalistică), piesele de mobilier vor fi dublate de numeroase evenimente conexe importante pentru specialiști și pentru publicul larg.

Astfel, vizitatorii ROMHOTEL pot asista la competiții și cursuri de barista iar în cadrul evenimentului “Sărbătoarea Gustului” pot degusta delicatese din Europa și vor alege “Cel mai bun sandwich La Lorraine”.

Locație: Romexpo Pavilioanele C1, C2, C3, C4

Program de vizitare:

13-15 noiembrie 2014: între 10.00-18.00

16 noiembrie 2014: între 10.00-16.00

Accesul se face pe bază de bilet sau invitație