Detalii noutăți

< POR 2014-2020: 2 noi ghiduri au fost publicate spre consultare!
26.08.2015 12:18 Age: 6 yrs

Comunicat de presă - Susține construcția aeroportului la Brașov


Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov s-a alăturat demersului de susținere a continuării investițiilor și finalizării lucrărilor de construire a Aeroportul Internațional Brașov- Ghimbav prin inițierea campaniei online Susține construcția aeroportului la Brașov”.

 

Brasovul poate fi considerat principalul motor de dezvoltare a regiunii și datorită faptului că o serie de firme cu capital străin sunt prezente aici. Tergiversarea construirii aeroportului și a autostrăzilor de legătură prezintă riscul major ca acești investitori să decidă relocarea activității în zone sau țări cu infrastructură de transport mai bună.

 

Campania “Susține construcția aeroportului la Brașova început la data de 12 august 2015 prin postarea pe site-ul www.addjb.ro a următoarelor întrebări:

  1. Considerați că Aeroportul Internațional Brașov - Ghimbav este indispensabil dezvoltării Brașovului și regiunii Centru?
  2. Considerați că Guvernul ar trebui sa finanțeze realizarea acestui obiectiv?

 

La finalizarea campaniei, răspunsurile tuturor participanților vor fi anexate demersurilor ce vor fi făcute de către autorități, în vederea propunerilor legislative privind continuarea construirii aeroportului.

 

Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov a realizat și o campanie stradală în municipiul Brașov, prin care cei intervievați, în special turiști, au venit cu argumente privind necesitatea construcției aeroportului la Brașov.

 

În primele două săptămâni de la lansarea campaniei s-au strâns peste 3.200 de semnături de susținere.

 

Susținerea comunității brașovene este esențială în demersul inițiat de Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov.

 

Vă rugăm să vă exprimați cu încredere opinia, prin intermediul campaniei inițiate de noi, urmând ca toate răspunsurile dumneavoastră să fie înaintate de către ADDJB parlamentarilor, înainte de începerea următoarei sesiuni parlamentare.

ADDJB vă garantează că părerea dumneavoastră cu privirea la susținerea construcției aeroportului la Brașov va ajunge în Parlament.

 

Dacă vreți să schimbați în bine viitorul nostru al brașovenilor, vă rugăm să accesați site-ul www.addjb.ro pâna pe 12 septembrie și să semnați pentru campania “Susține construcția aeroportului la Brașov”.

 

Pascu Mihai

Președinte

Agenția de Dezvoltare Durabilă a JudețuluiBrașov