Detalii noutăți

< Recomandări privind completarea Cererii de Finanțare pentru proiecte PNDR
23.05.2016 06:24 Age: 7 yrs

Bartmes/ Germania - Concert de jazz 26 mai, ora 21:00 Warehouse Pub


Bartmes/ Germania

Concert de jazz

26 mai, ora 21:00

Warehouse Pub

(Str. Lucian Blaga Nr. 6)

Fola Dada – voce

Jo Bartmes – orgă, voce

FrankSpaniol – clarinet bas, efecte

Philip Scheibel - human beatbox

Oli Rubow – percuție

Bartmes demontează cu o plăcere aventuroasă, alături de colegii săi de trupă, limita dintre expresia liberă, adecvarea la muzica de club și avangardism” scrie ziarul Frankfurter Rundschau, iar Jazzpodium scrie despre Bartmes că „ideile sale fără înflorituri, eterogene și încăpăţânate se distanțează benefic de mainstream”.

Vorbim despre nujazz? Drum & Bass? Pop progresiv? Neo-soul? Nu are importanță cum denumești stilul, muzica aceasta ajunge la inimă, la creier, la picioare.

Uneori cântecul cu încărcătură emoțională ajunge direct în inimă și stomac, apoi un solo la orgă transportă spiritul The Doors în secolul XXI, iar o melodie fluierată ne răpește în lumea filmului italian din anii `60.

Înconjurat de sunetul clarinetului bas, care prin efecte de „wah-wah” şi „delay” se transformă într-o chitară ritmică şi susţinut de beat-urile rapide de jazz, house, indie, trip-hop ale tobelor şi ale human beatbox-ului, totul se întâlneşte în clubul prezentului, unde feluritele stiluri şi maniere de interpretare te îndeamnă să dansezi până ameţeşti.

(CD-ul actual al trupei bartmes, „flowmotion“, a fost promovat de Initiative Musik, o fundaţie a Ministerului German de Cultură, iar turneul lor în România, de către Jazzförderung Baden-Württemberg.)

Intrarea liberă doar pe bază de rezervare: 0773 843 726 !

Accesul este posibil începând cu ora 20:00.

SURSA : Centrul Cultural German Brașov