Detalii noutăți

< Rezultatele procedurii de selecție de parteneri în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-20120- OS 3.7
24.10.2016 11:42 Age: 5 yrs

Festivalul Copiilor Brasov, editia a IV-a


2 spectacole ÎN PREMIERĂ la Brașov, la FESTIVALUL COPIILOR, ediția a IV-a, 29 și 30 octombrie 2016

Pentru al patrulea an consecutiv, timp de două zile, Centrul Cultural Reduta va fi transformat în ”Tărâmul copiilor”, în care sunt așteptați cei mai mici locuitori ai orașului, părinții și bunicii lor, să se bucure în familie și să exploreze surprizele pregătite

 

Spectacol de teatru „GREIERELE APROAPE FAIMOS”- Teatrul GONG Sibiu
Duminică, 30 octombrie 2016, ora 11:00

„Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Spectacolul a fost invitat la Carnavalul Internațional al Copiilor de la Veneția.

3 fabule faimoase sunt transpuse într-un spectacol original, presărat cu mult umor și muzică veselă, antrenantă, atât copiii, cât şi adulţii fiind încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Promitem așadar, copiilor de toate vârstele, o încântătoare întâlnire cu marionete, personaje, intrigă şi cu o atmosferă plină de veselie.

Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă.
Muzica compusă de Florin Grigoraş creează o atmosferă veselă, antrenantă, publicul – atât copiii, cât şi adulţii, sunt încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierului. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia.

REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Monica Baldea (construcţie păpuşi) şi Aurelia Călinescu (pictură); MUZICA ŞI TEXTE: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraş

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta.
Preț bilet: 20 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii)
Vârstă copii recomandată: 3-9 ani

Ora spectacolului: 11:00
Durată spectacol: 50 min

Programul complet festivalului, pe MailScanner has detected a possible fraud attempt from "centrulculturalreduta.us8.list-manage1.com" claiming to be www.unparintemaibun.ro

 

Spectacol de teatru ”COPILĂRIA LUI BEETHOVEN”- Teatrul ODEON București
Sâmbătă, 29 octombrie 2016, orele 11:00 și 18:00

După succesul înregistrat cu  spectacolul ”Copilăria lui Vivaldi”, aducem la Brașov o nouă surpriză pentru copii- un nou spectacol din aceeași serie Clasic e Fantastic.

Spectacolul „Copilăria lu Beethoven” invită copiii și părinții să viziteze timp de o oră Germania secolului XVIII, un bun prilej de a-l cunoaște pe micuțul Ludwig van Beethoven. Spectacolul prezintă povestea celui care va îmbogăți tezaurul universal al muzicii clasice atât prin marile simfonii, prin sonatele și concertele sale pentru vioară și pian, cât și printr-un nou procedeu tehnic muzical: variațiunea pe temă dată.
Așadar, dacă sunteți curioși să descoperiți mai multe despre variațiunile muzicale, despre istoria clavecinului, a orgii, dar totodată să vă bucurați de muzică clasică în concert, vă așteptăm la teatru!

Construcție păpuși: Aurelia Olteanu
Regia: Monica Ciută
Scenariul: Emanuel Ciocu
Scenografia: Sânziana Tarța
Consultant de specialitate: Cristina Sârbu
Distribuția: Filip Ristovski, Monica Ciută, Alexandra Badea, Irina Sârbu, Valeria Cristia și Raluca Ouatu (pian)

Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta.
Preț bilet: 30 lei (menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoana; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copii)
Vârstă copii recomandată: 4-10 ani

Orele spectacolelor: 11:00 și 18:00
Durată spectacol: 1 h