Detalii noutăți

< A doua dezbatere publică regională privind îmbunătățirea reglementărilor legislative din domeniul turismului în România
30.01.2019 10:39 Age: 4 yrs

INVITAȚIE la dezbatere publică


Suntem onorați să vă invitămvineri 31 ianuarie 2019, la o dezbatere publică, organizată în cadrul proiectului  "POlitici în Turism pentru o Dezvoltare Durabilă", proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Evenimentul se desfășoară, începând cu ora 11:00, la Hotel Ibis- Sala de conferinte, Municipiul Constanta și este organizat de cătreAgenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB), în calitate de coordonator de proiect și de către partenerii Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Județul Brașov (APDT Brașov) și Asociația de Dezvoltare Economică și Regională (ADER).

 

Dezbaterea vizează abordarea problemelor cu care se confruntă domeniul turistic șiare loc în contextul în care proiectul și-a stabilit ca scop formularea și promovarea de propuneri alternative la politicile publice privind turismul inițiate de Guvern. Principalele propuneri pentru rezolvarea acestor probleme prin proiect sunt: reducerea evaziunii fiscale în industria hotelieră, măsuri de securitate în turismul național, garantarea pachetelor turistice, statutul OMD-urilor, legea turismului.

La eveniment sunt invitați să participe agenții de turism, asociații de turism și reprezentanți ai autorităților publice locale și centrale.