Detalii noutăți

< Patru apeluri lansate din Fonduri norvegiene
11.10.2019 06:48 Age: 4 yrs

Transfer de bune practice pentru antreprenori și reprezentanți ai ONG-urilor din Republica Moldova la Centrul de Resurse al ADDJB


 

 

Astăzi, 11 octombrie 2019, ADDJB a primit vizita a 12 antreprenori și reprezentanți ai unor ONG-uri din Republica Moldova pentru schimb de experiență și bune practici  din proiectul PROFIT.

 

Membrii echipei de proiect din partea ADDJB au prezentat obiectivele, activitățile  și rezultatele urmărite în cadrul proiectului, condițiile accesării finanțării, etapele de implementare, stadiul actual al afacerilor create prin proiect, diverse situații cu care s-au confruntat atât echipa proiectului, cât și antreprenorii până în prezent etc. Totodată, aceștia au răspuns întrebărilor adresate de antreprenorii din Republica Moldova.

 

Ulterior vizitei la sediul ADDJB, antreprenorii din Republica Moldova s-au deplasat alături de experții ADDJB din cadrul proiectului PROFIT la punctele de lucru ale două afaceri create și implementate prin proiect, în municipiul Brașov. Una dintre afaceri, firma Best Prelate si Caroserii SRL, presupune construcția de prelate pentru remorci de varii dimensiuni și caroserii pentru masini de mare/mic tonaj, iar cealaltă firmă, Bucataria Maiei SRL,  și-a propus și a reușit să prepare și comercializeze mâncare preparată ca acasă din ingrediente de calitate.

 

Oaspeții au fost încântați de cele văzute și cu această ocazie, le mulțumim și pe această cale celor 2 antreprenori care au și-au alocat timp pentru a împărtăși și altora din experiența lor.