Detalii noutăți

<  POIM: Apelul pentru accesarea fondurilor pentru consolidarea capacităţii de gestionare a crizei sanitare COVID-19
20.05.2020 09:18 Age: 4 yrs

Schimbarea adresei sediului


Agentia de Dezvoltare Durabila a Județului Brașov anunță schimbarea adresei sediului, începând cu data de 18 Mai 2020. Ne puteți găsi în incinta Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri Brașov (C.A.T.T.I.A), din municipiul Brașov, Str. Institutului nr. 35, camerele 24-25 ( www.cattia.ro ). Toate datele de contact (e-mail, numere de telefon) rămând valabile.

Activitatea de birou a echipei ADDJB se va derula cu respectarea normelor în vigoare, primând securitatea angajaților și protejarea sănătății acestora și a colaboratorilor. Vă rugăm, în măsura în care sunt necesare întâlniri de lucru să solicitați telefonic o programare, urmând să stabilim împreună detaliile, cu respectarea regulilor în vigoare.

Vă asigurăm că activitatea curentă a Agenției nu a fost întreruptă în toată această perioadă, adoptând ca metodă de lucru munca de la domiciliu. Revenirea în spatiul de birouri se face etapizat, conform strategiei și a regulamentului interne, cu respectarea condițiilor de securitate și sănătate, în contextul pandemiei.