Detalii noutăți

< Țara Bârsei - Spațiu Meșteșugăresc Multicultural
08.03.2021 11:44 Age: 276 days

Pentru Dumneavoastră, Doamnă

Centrul Cultural Reduta


 

 

Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Centrul Cultural Reduta pregătește Spectacolul de revistă dedicat tuturor femeilor, intitulat ,, Pentru dumneavoastră, Doamnă!”


Evenimentul va fi difuzat on-line pe Facebook și pe canalul YouTube, de la ora 19.00.


Veți avea parte de momente umoristice de Ivona Boitan, de muzică ușoară și de dansuri grecești, într-o atmosferă de sărbătoare.


În program îi veți urmări pe: Dorina Roman, Claudia Mirițescu, tinerele talente Bianca Buliga și Victor Lazăr, Grupul ,,EFTHYMOS” și pe invitatul special Aurel Moldoveanu.


,,Centrul Cultural Reduta a pregătit o surpriză pentru această sărbătoare dedicată FEMEII. Un spectacol care să aducă bucurie tuturor celor care îl vor viziona. Este o premieră, deoarece nu am mai organizat un astfel de spectacol până acum. Invitat special va fi Aurel Moldoveanu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. 


În prag de primăvară, în această perioadă de renaștere a naturii, a iubirii vreau să trimit gândurile mele bune către toate doamnele, colaboratoarele Centrului Cultural Reduta, artistelor, colegelor și să le urez un sincer La Mulți Ani ! Vă invit să fiți alături de cei dragi, să fiți fericite și să zâmbiți. Muzica, dansul și umorul se regăsesc astăzi, într-un singur loc, on-line: Pentru dumneavoastră, Doamnă ! '', comunică Adrian Vălușescu, manager al Centrului Cultural Reduta.

 

 

 

Fotografii: https://flic.kr/s/aHsmUHncX5

ON-LINE: https://bit.ly/3v1w1vj