Detalii noutăți

< Festivalul de muzică veche CORONA OLD MUSIC, ediția I
10.09.2021 16:39 Age: 335 days

Expoziție de fotografie interactivă - ,,Women from different cultures through the eyes of make-up”

Centrul Cultural Reduta


 

 

Centrul Cultural Reduta vă invită la o Expoziție de fotografie interactivă - ,,Women from different cultures through the eyes of make-up” -  un proiect cu și despre femei din diferite culturi tradiționale, în data de 15 septembrie, la ora 18:00. 

 

Vor fi expuse 24 de fotografii interactive, pentru a descoperi frumusețea din lume. Fiecare fotografie conține un cod QR care citit, deschide o pagină cu un video cu mai multe poze, making off și o narațiune de informații culturale.

 

Îmbinând arta fotografică cu cea a machiajului și cu informatii mai puțin cunoscute și accesibile publicului larg, creăm un tablou mai larg al culturilor, tradițiilor și obiceiurilor din toate colțurile lumii.

 

Vernisaj și Live online

15 septembrie, ora 18:00

 

Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 septembrie - 3 octombrie 2021

în foaierul Centrului Cultural Reduta, Brașov.

 

Născut la răscruce de vremuri nu tocmai ușoare, în care valorile umane, creativitatea, deschiderea, acceptarea și frumosul au fost puse la încercare, proiectul dorește să educe, să deschidă mințile și sufletul, să încânte simțurile cu noi perspective asupra femeii, asupra diferențelor, asupra unicității, oferind și alte tipuri de informații prin intermediul machiajului și fotografiei.

 

Make-up & Photography: Dana Eliza Serdean 

Cultural research: Naomi Guttman

PR proiect: Maria Erzian

Logo Design: Mihaela Popescu