Detalii noutăți

< Calendarul evenimentelor culturale din Brașov
19.06.2014 08:40 Age: 7 yrs

"Solidaritate Brașoveană" la Augustin


Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov, împreună cu Consiliul Județean Brașov continuă acțiunile caritabile desfășurate prin proiectul social „Solidaritate Brașoveană”având ca scop ajutorarea cetățenilor județului Brașov care, din motive obiective, se află în dificultate și în imposibilitate de a obține venituri necesare subzistenței.
Dintre acțiunile caritabile desfășurate în lunile aprilie și mai menționăm:

  • donațiile făcute către Centrul de servicii sociale din orașul Victoria de care au beneficiat 30 de persoane vârstnice de la Căminul de bătrâni Castanul și 76 de copii de la Centrul de plasament Azur.
  • donațiile făcute pentru 32 de copii îngrijiți la Centrul de plasament Dacia și pentru 63 de copii înscriși la Grădinițele din satele: Jibert, Dacia, Lovnic, Grânari și Văleni.

În data de 19 iunie 2014, am desfășurat o acțiune de donație în Comuna Augustin, județul Brașov, pentru 260 de familii ce au în componență copii de vârstă școlară. Cele 260 de familii au beneficiat de 1.560 de articole de îmbrăcăminte pentru adulți și pentru copii. La Școala Gimnazială din aceeași localitate au fost distribuite pentru elevi 500 de reviste INSIDE Brașov - cu promovarea tradițiilor și obiceiurilor populare din județul Brașov.

Aceste acțiuni au fost organizate cu sprijinul persoanelor fizice și juridice care au făcut donații la Centrul de colectare de la ADDJB, cărora le mulțumim și pe această cale.