Detalii noutăți

< Anunț achiziţie servicii complete de cazare, masă și transport
26.06.2014 15:36 Age: 7 yrs

IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!


Între 10 si 13 Iulie 2014, distractia se muta la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judetul Brasov, zona turistica Sâmbata – Dragus din Tara Fagarasului. Cu un mix bun de muzica, teatru, activitati de aventura si competitii sportive, IN TRANSYLVANIA, primul fe stival din România organizat pe o pârtie de schi, se prezinta înca de la prima editie ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din tara.

În cele 4 zile de festival urca pe scena trupe straine precum Kiril Djaikovski ft. TK Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera si Zdob si Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar si românesti: Suie Paparude, Subcarpati, Luna Amara, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec, Aura si multi altii urmând sa fie anuntati în lunile ce urmeaza.

Localizat pe o pârtie de schi la poalele muntilor Fagaras, la o altitudine de 690 m si înconjurat de padure, festivalul ofera o perpectiva spectaculoasa asupra Tarii Fagarasului cu toate atractiile turistice din zona, iarpe timp de seara acesta devine un adevarat spectacol vizual. Pe o raza de aproximativ 20 de km se gasesc numeroase obiective si atractii turistice: Cetatea Fagarasului, Manastirea Sâmbata, Herghelia Sâmbata, Cabana Sâmbata, Strandul Victoria, Transfagarasanul, Bâlea Lac dar si satele din comunitatea Tarii Fagaraslui, pastravarii si o multitudine de trasee turistice. Astfel, festivalul IN TRANSYLVANIA isi propune sa contribuie din plin la dezvoltarea turistica a zonei si sa promoveze cultura si datinile Tarii Fagarasului.

Aflata la o distanta de 3 ore și jumatate de Bucuresti, o ora de Sibiu si o ora de Brasov, amplasarea festivalului ofera peste 2000 de locuri de cazare pe o raza de 3 km. Celor care prefera sa stea la cort le -am pregatit un camping în mijlocul unei poieni chiar lânga zona de festival.

Pe langa muzica, teatru si alte activitati menite sa faca atmosfera una de neuitat, IN TRANSYLVANIA si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza Maratonul Transilvaniei, o competitie sportiva cu 2 probe independente: MTB Cross-country si Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu si avansat.

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în reteaua de bilete myticket. Pretul unuiabonament este de 70 de lei, iar biletele de o zi variaza înte 10 si 35 de lei.

Partenerii acestui proiect sunt: Centr-ul Regional de Dezvoltare Durabila si Promovare a Turismului Antropic si Natural Tara Fagarasului, Fundatia Comunitara Tara Fagaratului, Primaria Dragus, Consiliul Judetean Brasov, Smart Atletic, Asociatia Culturala Turn, Compania de teatru D’AYA, 360 Revolution, Heineken Romania, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Mai multe informatii gasiti pe www.intransylvania.ro

http://www.facebook.com/intransylvania