Detalii noutăți

< Anunț - Câștigător Selecție Parteneri
07.01.2022 14:33 Age: 140 days

Întâlnire cu mediul de afaceri și turismul Brașovean

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului


 

 

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, organizează azi o întâlnire de lucru la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologig și Incubator de Afaceri - CATTIA, Brașov. La eveniment participă oficialii autorităţilor administraţiei publice locale şi reprezentanţii instituţiilor, asociaţiilor şi organizaţiilor reprezentative din turism, precum şi cei ai mediului de afaceri braşovean.

 

Prin organizarea acestei întâlniri, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului își dorește să implice activ principalii jucători și factori de decizie din turismul și mediul antreprenorial brașovean, cu scopul de a semnala problemele cu care se confruntă și de a identifica împreună oportunități pentru rezolvarea acestora, astfel încât să contribuie la dezvoltarea acestor sectoare importante, în zonă.

 

Întâlnirea are loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov şi al Primăriei Municipiului Braşov şi aduce în discuție aspecte importante privind promovarea și dezvoltarea sustenabilă a turismului și a antreprenoriatului din judeţul Brașov.