Detalii noutăți

< Clarificări privind procedura de selecție a obiectivelor din cadrul celor 12 rute turistice/culturale
30.03.2022 12:15 Age: 90 days

The Destination of Sustainable Cultural Tourism Awards 2022

European Travel Comission


 

 

Ediția de anul acesta a concursului THE DESTINATION OF SUSTAINABLE CULTURAL TOURISM AWARDS 2022 a fost lansată, iar termenul limită de depunere a aplicațiilor este 1 Iunie 2022.

 

Pentru al cincilea an consecutiv, ETC își continuă parteneriatul cu Rețeaua Europeană de Turism Cultural (ECTN), Europa Nostra și Rețeaua Regiunilor Europene pentru Turism Competitiv și Durabil (NECSTouR) pentru a încuraja dezvoltarea destinațiilor turistice durabile din întreaga Europă.

 

Tema ediției din acest an este „Relansarea turismului european prin patrimoniu cultural și digitalizare”. Premiile vor fi acordate pentru realizări ale destinațiilor turistice culturale care au produs rezultate semnificative legate de îmbunătățirea experienței vizitatorilor, respectând tradițiile și implicând comunitățile locale.

 

Această ediție primește sprijinul Asociației Europene a Arheologilor (EAA), Interpret Europe și ReInHerit Horizon2020 CSA.

 

Detalii: https://etc-corporate.org/news/applications-now-open-for-the-destination-of-sustainable-cultural-tourism-awards-2022/