Detalii noutăți

< AFCN LANSEAZĂ APELUL DE PROIECTE ȘI PROGRAME CULTURALE SESIUNEA I/2023
14.09.2022 12:18 Age: 198 days

Sesiune de business mentoring

Un nou ÎNCEPUT pentru NEETs


 

 

În data de 28 septembrie 2022, începând cu orele 13:00, La CATTIA, sala 29 are loc sesiunea de sesiunea de business mentoring pentru tinerii NEETs care au beneficiat de consiliere antreprenorială în cadrul proiectului ”Un nou ÎNCEPUT pentru NEETs”.

 

Participanții vor beneficia de experiența legată de modul de dezvoltare a unei afaceri, aspecte practice, resurse necesare pentru creșterea unei afaceri, tips&tricks împărtășite de Dorian Lungu, antreprenor cu peste 20 de ani experiență, cunoscut în mediul de afaceri brașovean, în special pentru calitatea de dezvoltator al brandului premium local Luado Chocolate.

 

Dintre cele 50 de persoane care au participat la sesiunile de consiliere antreprenorială cu experții ADDJB, în functie de interesul exprimat, minimum 25 de persoane vor participa la sesiunea de bussiness mentoring.

 

Scopul activității este acela ca tinerii sa integreze in conceptul de afacere pe care vor sa il dezvolte knowhow-ul, atitudinea pozitivă și să beneficieze de feadback validat pentru propriile idei de afaceri.