Detalii noutăți

< Concursul de fotografie COSTUMUL TRADIȚIONAL ÎN ARTELE VIZUALE
03.05.2023 11:01 Age: 152 days

Concert extraordinar cu trupa SUB-RADIO

Centrul Cultural Reduta


 

 

Ambasada SUA în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta vă invită în data de 9 mai, de la ora 19.00 la concertul extraordinar al trupei SUB – RADIO, ambasadori ai muzicii americane indie în România. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Puține trupe independente americane au avut o carieră atât de bogată și de plină de imprevizibil, precum cvintetul de muzică indie-pop Sub-Radio. Înființată în Washington DC de un grup de prieteni în vremea când erau doar copii, trupa a început să devină cunoscută prin concerte live electrizante și un șir întreg de melodii lansate, creație proprie.

 

Prima înregistrare, Same Train // Different Station, a avut loc atunci cand membrii trupei terminau facultatea, în 2016, și combină genul pop-punk cu cel indie-pop.

 

În 2017, Sub-Radio a început să lanseze câte un single pe lună, din aprilie până în septembrie, în paralel cu un tur regional și apariția la Festivalul de Muzică Firefly. Aparițiile lor ieșite din comun le-au adus mulți fani noi, EP-ul rezultat, Headfirst, fiind cea mai bună melodie a lor de până atunci, incluzând single-ul extrem de apreciat ,,Flashback,” care a strâns mai mult de trei milioane de vizualizări pe toate platformele.

 

În urma lansării în 2020 a EP-ului Thoughts Lights Colors Sounds, produs de  Andrew Maury (Shawn Mendes, Lizzo, COIN), trupa a început un ,,tur virtual” în timpul pandemiei, cu live-streaming-uri care au atras mai mult de 20 de milioane de vizualizări și au creat o comunitate internațională de fani Sub-Radio. Trupa a semnat un contract în 2022 cu compania de muzică indie Th3rd Brain, anuntând o serie de noi concerte în cadrul unui turneu în toată America.

 

Componența trupei: Matthew Prodanovich, Adam Bradley, Michael Pereira, Kyle Cochran și John Fengya.