Detalii noutăți

< Unitățile administrativ-teritoriale își pot exprima interesul pentru dezvoltarea/actualizarea unor strategii de dezvoltare teritorială integrată
19.09.2023 09:17 Age: 301 days

BOLD

Centrul Cultural Reduta


 

 

BOLD, un nou musical interactiv și îndrăzneț va fi prezentat publicului brașovean pe scena Centrului Cultural Reduta în data de 22 septembrie, de la ora 19.00.

 

Echipa Bold vă va ajuta să pătrundeți într-o lume nouă, în care necunoscutul se poate explora doar având activate curiozitatea, sinceritatea și curajul de a vă autodescoperi.

 

Ce este BOLD?

 

Un proiect de teatru educațional construit după metoda teatrului devised (colaborativ), dedicat adolescenților #bold.

 

Proiectul BOLD are ca scop principal educarea generației tinere, adolescenți și părinții acestora deopotrivă, creșterea nivelului de conștientizare a nevoilor și a emoțiilor adolescenților și găsirea unor noi forme prin care tinerii să-și poată explora universul intern într-un mod armonios și confortabil lor, prin realizarea unui produs cultural și educațional, creat de către o echipă de pedagogi teatrali.

 

Cine este BOLD?

 

Coordonatorii proiectului, Andreea Moustache și Emanuel Varga – actori și instructori de teatru implicați în prezent în lucrul cu adolescenții – au demarat acest proiect ca răspuns la nevoile apăsătoare pe care le întâmpină orice tânăr în procesul de autodescoperire din perioada pubertății.

 

Musicalul BOLD transpune în scenă situații din viața tinerilor și a familiilor acestora. La finalul reprezentațiilor vor avea loc discuții libere ghidate de actori, în care publicul este invitat să dezbată diverse problematici specifice adolescenței într-un spațiu sigur și creativ.