Detalii noutăți

< Organizația Mondială a Turismului a lansazea instrumentul STAR
12.06.2024 16:17 Age: 40 days

PROIECTUL cultural ,,MIȘTO TANDA, MIȘTO MANDA - e frumos la tine, e frumos la mine”


 

 

PROIECTUL cultural ,,MIȘTO TANDA, MIȘTO MANDA - e frumos la tine, e frumos la mineCentrul Cultural Reduta organizează ateliere meșteșugărești în zilele de 14 și 17 iunie 2024

 

Programul este următorul:

 

-> 14 iunie, ora 16.30 în SĂCELE la Școala Gimnazială nr. 5

 

Ateliere de dansuri tradiționale rome, de plante de leac, de confecționat coroane funerare și de împletit coșuri din nuiele.

 

-> 17 iunie, ora 10.00 în TĂRLUNGENI la Școala Gimnazială Tărlungeni 

 

Ateliere de dansuri tradiționale rome de plante de leac, de confecționat coroane funerare și de împletit coșuri din nuiele.

 

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

PROIECTUL cultural „MIȘTO TANDA, MIȘTO MANDA - e frumos la tine, e frumos la mine” este implementat cu ajutorul partenerilor: Primăria Municipiului Săcele, Primăria Comunei Tărlungeni, Școala Generală nr. 5 și Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele, Muzeul Etnografic Săcele – Secție a Muzeului de Etnografie Brașov și Asociația Romilor din Făgăraș.

 

Proiect cultural de protejare și valorificare a patrimoniului cultural imaterial din comunitățile rome ale zonei etnografice Săcele” cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în sesiunea I/2024, cu un buget total de 185.483 lei, din care 148.698 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă.