Detalii noutăți

< Sărbătoare în Cetatea Făgărașului
26.08.2014 08:12 Age: 7 yrs

Cerere de propuneri de proiecte – turism cultural si industrial, turism accesibil


Comisia Europeana a deschis cererea de propuneri 2014 pentru punerea in aplicare a Comunicarii Comisiei Europene din 2010 privind turismul, cu referire speciala la diversificarea turismului cultural si industrial european si un turism accesibil.

Prezentul apel format din doua tematici distincte pune in aplicare Comunicarea Comisiei Europene din 2010 privind turismul, cu referire speciala la diversificarea turismului cultural si industrial european si un turism accesibil. El completeaza sau continua initiativele respective. Este, de asemenea, parte din al treilea si ultimul an pentru doua actiuni pregatitoare propuse de Parlamentul European si aprobate de catre autoritatea bugetara a UE, respectiv “Produsele Turistice Transnationale ” si “Turism Accesibil pentru Toti “.

Solicitanti eligibili:
Autoritati publice (inclusiv locale), retele sau asociatii ale acestora la nivel international, national, regional, institutii de invatamant, furnizori de formare in turism, centre de cercetare in domeniu, agentii de turism si operatori de turism si asociatiile acestora, Camerele de comert, industrie si meserii sau organisme similare si asociatiile lor, organizatii non-profit, ale societatii civile, asociatii internationale, europene si nationale active in domeniul turismului si activitatilor conexe, IMM-uri, etc.

Teme:
A. Proiecte de cooperare pentru sprijinirea turismului transnational bazat pe mostenirea culturala si industriala europeana;
B. Promovarea antreprenoriatului si managementului unui turism accesibil.

Data limita pentru depunerea aplicatiilor: 21 octombrie 2014.

Fisa de prezentare se regaseste accesand:

http://uncjr.ro/oportunitate/Cerere-de-propuneri-de-proiecte-turism-cultural-si-industrial-turism-accesibil-171